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  1. 紀要
  2. Hirao School of Management Review
  3. 第6巻 (2016)

Food Quality Labels and Forgery

https://konan-u.repo.nii.ac.jp/records/1749
https://konan-u.repo.nii.ac.jp/records/1749
09e6f529-3836-4aba-93fd-39b6dc4dadfd
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2016-05-23
タイトル
タイトル Food Quality Labels and Forgery
タイトル
タイトル Food Quality Labels and Forgery
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
主題 Food label forgery
キーワード
主題 Information asymmetry
キーワード
主題 Government
キーワード
主題 Suppliers
キーワード
主題 Consumers
資源タイプ
資源タイプ departmental bulletin paper
アクセス権
アクセス権 metadata only access
著者 島本, 憲一

× 島本, 憲一

WEKO 3193

島本, 憲一

ja-Kana シマモト, ケンイチ

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Shimamoto, Kenichi

× Shimamoto, Kenichi

WEKO 3194

en Shimamoto, Kenichi

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Recent years with heightened concern over food safety and quality, there are continued cases of forgery of food quality labels. The information asymmetry between supplier and consumer can be considered as one of the causes. This means that not only are consumers are at risk of purchasing food that may be harmful, the food market is also at risk. As a prevention, the government is required to place strict regulations and effective monitoring. In order to increase external trust, suppliers must have strong control over its internal organization. Consumers need to actively increase their knowledge and participation concerning food safety. It is also important for the three parties to join in discussions to ensure food safety and trust.
書誌情報 Hirao School of Management review
en : Hirao School of Management review

巻 6, p. 77-87, 発行日 2016-03-30
出版者
出版者 甲南大学マネジメント創造学部HSMR編集委員会
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 21860165
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA12529030
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Ver.1 2023-05-15 16:07:16.077461
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島本, 憲一, Shimamoto, Kenichi, 2016, Food Quality Labels and Forgery: 甲南大学マネジメント創造学部HSMR編集委員会, 77–87 p.

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